ABLogo_BW ABLogo_BW

Új brit musical

Londoni ősbemutató, 2008

King's Head Theatre, London, Egyesült Királyság

____________________

 

Cselekmény és zene Tim Saward

Szövegkönyv Tim Saward and Darren Deeks

Társszerző Vahn Fox

Dramaturg Gabriel Gbadamosi

Hangszerelő és zenei vezető Matt Winkworth

Animációk Kyle Evans

Rendező Bálint Albin

Producer Tim Saward

Szereplők Marisa Leigh Boynton, Anthony Flaum, Ido Gonen, Glen Joseph, Elena Rossi, Richard Wright

____________________

 

Vannak olyanok, akiket gyermekkori fantáziáik egész életükön át végigkísérnek. Ilyenek többek között a furryk* is, akik közül sokan csupán bolondulnak az antropomorf állatos rajzfilmekért vagy szeretnek tigrisjelmezbe bújni. Közülük többen azonban mélyebb, felnőttebb élményre vágynak: valami érzékibbre, erotikusabbra, tabu-jellegűbbre. Russ bár tudja magáról, hogy egy furry, de egyébiránt tanácstalan. Fel tud-e nőni a furryk közösségében mind online, mind pedig a valóságban? Mindig jó-e, ha az ember kettős életet él? És hogy lehet farkasszemet nézni a világ farkasaival?

 

E félreérthetetlenül kortársi hangvételű, szellemesen szókimondó, vadonatúj brit musical a furry-élmény valódi komédiáját a felnőtté válás és a szexualitás komolyabb kérdéseivel ötvözi, egyben az ezredforduló első évtizede on- és offline fantáziavilágainak hol filozofikusabb, hol húsbavágóbb tükrét is nyújtva.

 

*Furry = emberi tulajdonságokkal felruházott, azaz antropomorf állatok köré épülő, internetalapú szubkultúra, illetve annak tagjai. (Forrás: Wikipédia)

 

Eredeti cím: Furreality

Előadásfotók: The London Photographers

SZŐRREALITÁS (FURREALITY)